Garage Rotterdam

Garage Rotterdam is een middelgrote tentoonstellingsruimte voor hedendaagse kunst in het centrum van Rotterdam. Garage Rotterdam programmeert vier tentoonstellingen per jaar. Het tentoonstellingsprogramma wordt aangevuld met de evenementen Brandstof en Natafelen. Brandstof is een terugkerend inhoudelijk programma bij de tentoonstellingen van Garage Rotterdam; met lezingen, gesprekken, muziek en performances. Tijdens de culinaire avond Natafelen bereidt chef-kok Laurence van Bergeijk een heerlijk driegangendiner. Voor en na het diner is er altijd de gelegenheid om de tentoonstelling te bezichtigen.

De tentoonstellingen zijn thematisch van aard en gericht op recente ontwikkelingen binnen de hedendaagse beeldende kunst. De focus ligt niet uitsluitend op jonge vernieuwende kunst maar op kwaliteit. Garage Rotterdam is een non-profit stichting die is gevestigd in een voormalige Volkswagen garage van 500m2. In 2011 is de garage, onder architectuur van Remy Meijers, verbouwd tot tentoonstellingsruimte met koffiebar. Garage Rotterdam is toegankelijk voor minder validen.

Garage Rotterdam
Goudsewagenstraat 27
3011 RH Rotterdam

Geopend van woensdag t/m zondag
12.30 tot 17.30 uur
Tijdens feestdagen en gedurende op- en afbouw van tentoonstellingen is Garage Rotterdam gesloten.

Recensies over de tentoonstellingen zijn te vinden in de catalogus van de tentoonstelling.

Locatieverhuur

Voor meer informatie over verhuur kunt u contact opnemen met Karen Mertens via info@garagerotterdam.nl of via +31(0)648945207