Tentoonstellingen

verwacht 17 mei - 7 juli 2019

tentoonstelling De stad, de stadDe stad is het decor waar onze levens zich afspelen. We ontmoeten elkaar en we ontlopen elkaar. We werpen blikken van verlangen, of kijken juist om ons te verzekeren van een veilige situatie. Iedereen heeft andere verwachtingen van de stad. De stedelijke ruimte is niet altijd wat het lijkt en wordt vaak anders gebruikt dan op de tekentafel voorzien was. De gebouwde omgeving is fluïde en flexibel. Het is aan de gebruiker om een fijnzinnig netwerk van plekken, straten, mensen en tekens aan elkaar te weven. Mensen maken de stad. De groepstentoonstelling De stad, de stad gaat in op de ...

lees verder in de catalogus

Activiteiten

 • binnenkort17 mei 2019

  Opening tentoonstelling

  De groepstentoonstelling De stad, de stad is de laatste tentoonstelling van curator Bas Hendrikx voor Garage Rotterdam en gaat in op de beleving van de stedelijke ruimte. Waar sommige kunstenaars de stad benaderen als sociale ruimte of plek voor avontuurtjes, ervaren anderen deze juist als beklemmend. Op welke manier kan je de stad naar je hand zetten?

  aanvang: 20:00 uur
  toegang: €
  locatie: Garage Rotterdam

 • binnenkort23 mei 2019

  Garage Café

  Garage Café is a test-site-with-audience for experimenting, showing research projects, new collaborations, performances and all other types of artistic work.

  aanvang: 18:30 uur
  toegang: €2,00
  locatie: Garage Rotterdam

 • binnenkort5 juli 2019

  Natafelen | Diner tussen de kunst

  Eén avond per tentoonstelling verandert Garage Rotterdam in een uniek en gezellig restaurant. Tussen de kunstwerken van de tentoonstelling De stad, de stad én aan tafel met de kunstenaars en curator Bas Hendrikx geniet je op vrijdag 5 juli van een bijzonder vegetarisch diner.

  aanvang: 18:00 uur
  toegang: €
  locatie: Garage Rotterdam