Tentoonstellingen

nu 1 februari - 14 april 2019

tentoonstelling The House Where You Live ForeverIn de afgelopen 50 jaar is het menselijk lichaam steeds een belangrijk onderwerp, symbool en medium in verschillende artistieke disciplines geweest. Met Performance Art aan het eind van de jaren ’60 en in de jaren ’70 kwam er een podium voor fysieke kunstzinnige ervaringen en voor beschouwingen op en vanuit het menselijk lichaam. Sinds die periode van artistiek pionieren, merken we nu in het post-digitale tijdperk dat kunstenaars zich ook weer bezig houden met het lichaam – maar dan in bredere en complexere zin. Deze tentoonstelling toont werk van kunstenaars die het menselijk lichaam op verschillende manieren beschouwen. Het menselijk ...

lees verder in de catalogus

Activiteiten

 • volgende week21 februari 2019

  Garage Café #9

  Garage Cafe #9 Event: 21 februari 2019

  aanvang: 18:00 uur
  toegang: €2,00
  locatie: Garage Rotterdam

 • binnenkort2 maart 2019

  Brandstof | Museumnacht010

  Brandstof is het terugkerende inhoudelijke programma bij de tentoonstellingen van Garage Rotterdam; met lezingen, gesprekken, muziek en performances. Deze Brandstof staat in het teken van Museumnacht010. Er zal dan ook een speciale Museumnacht performance zijn.

  aanvang: 20:00 uur
  toegang: €
  locatie: Garage Rotterdam

 • binnenkort12 april 2019

  Natafelen | Diner tussen de kunst

  Eén avond per tentoonstelling verandert Garage Rotterdam in een uniek restaurant. Tussen de kunstwerken én aan tafel met de kunstenaars en onze nieuwe curator Marina Coelho geniet je van een vegetarisch diner bereid door de Rotterdamse chef-kok Laurence van Bergeijk (winnaar gouden pollepel 2017) met daarbij een bijpassend wijnarrangement verzorgd door sommelier Joost Meeuwsk. Een etentje anders dan anders.

  aanvang: 18:00 uur
  toegang: €
  locatie: Garage Rotterdam

Tentoonstellingen

verwacht 17 mei - 7 juli 2019

tentoonstelling De stad, de stadDe gebouwde omgeving is niet altijd wat het lijkt; de stad is fluïde en flexibel en wordt vaak anders gebruikt dan het op de tekentafel voorzien was. De stad zit vol deels verborgen codes en symbolen. Soms kan een teken aan een gevel voldoende zijn om een nieuw netwerk in de stad te ontdekken. De groepstentoonstelling De stad, de stad gaat in op de beleving van de stedelijke ruimte.

lees verder in de catalogus

Activiteiten